Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази алфа дали си заслужава ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
    Взимайте я веднага тази красавица докато не съм направил поредната глупост да я взема и жената да ме изгони от нас и да ме прати да си живея с Алфите.
    Който я вземе задължително да оправи задните вежди че в този вид се разваля всичко.

Кукувиците се множат.Браво
    дан4о и моита жена се тва ми разправя кат домъкна поредния скрап у нас

Comment

Имайте предвид, че на снимки и пръв поглед може да изглежда добре, но разрови ли се човек се хваща за главата( за справки Лисан) Огледайте колата и ще разберете сами има ли смисъл. Важно е дали ще се взиима за реставрация сходна до оригинала или просто заради самия модел с доработки, все пак серия 1 е с доста сложни за намиране оригинални части и почти всичко се различава от 2 и 3 серия. Двигателя е най-малкия проблем в тези коли, боксери колкото искаш, но ламарини и интериор- няма. Забелязах някаква тенденция в последно време да се пазаруват спринтове пък да видим колко от тях ще се раздвижат

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
        Имайте предвид, че на снимки и пръв поглед може да изглежда добре, но разрови ли се човек се хваща за главата( за справки Лисан) Огледайте колата и ще разберете сами има ли смисъл. Важно е дали ще се взиима за реставрация сходна до оригинала или просто заради самия модел с доработки, все пак серия 1 е с доста сложни за намиране оригинални части и почти всичко се различава от 2 и 3 серия. Двигателя е най-малкия проблем в тези коли, боксери колкото искаш, но ламарини и интериор- няма. Забелязах някаква тенденция в последно време да се пазаруват спринтове пък да видим колко от тях ще се раздвижат
        иво, има всичко но няма да ти кажа какви цифври са. чисто нов калник за тази кола може да се купи срещу сумата от около 540 лв. това беше само пример)
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
          Аз да попитам. Защо отзад на осветителното тяло пише Сюд? Имам такова в гаража хи хи. Някой ако го иска...
          Някой да не ти е казал че аз имам нужда точно от това.
          Пу за мен

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Колега,както разбра ще помагаме всички!Красавица е и истинска Алфа.Взимай я!И не забравяй,че сме насреща!Каквото и да става-казвай да помагаме!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

здравей да ВМЕТНА ЧЕ имам Alfa romeo Sprint boxer 1.5 и части за нея дали някой изевява желание за нея че много заседя а двигателя е след основен ремонт но не може да настроя двата карборатора

---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:52 ----------

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
              аз имам и предлагам както цяла така и части за Alfa romeo Sprint boxer 1.5

Comment

Първоначално публикувано от emilien Покажи съобщение
                здравей да ВМЕТНА ЧЕ имам Alfa romeo Sprint boxer 1.5 и части за нея дали някой изевява желание за нея че много заседя а двигателя е след основен ремонт но не може да настроя двата карборатора

---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:52 ----------

аз имам и предлагам както цяла така и части за Alfa romeo Sprint boxer 1.5
                http://prikachi.com/images/614/5169614R.jpg
                http://prikachi.com/images/627/5169627g.jpg
                http://prikachi.com/images/631/5169631W.jpg
                http://prikachi.com/images/632/5169632F.jpg

Comment

Ако дадеш телефон за контакти ще е дообре
                  Опел Кадет GSI
                  166 2,4 JTD
                  ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
                  X